Інгредієнти:
- 1 теляче серце,
- сік 1 лимона,
- 150 г маслинової олії,
- 1 ч. ложка оцту,
- 4—5 зубків часнику,
- 3 стручки зеленого перцю,
- 2 стручки гострого перцю,
- мелений червоний перець,
- цибуля.
Спосіб приготування:
- Розрізати серце навпіл, промити, очистити від прожилок і нарізати кубиками. Витримати добу в суміші з товченого часнику, дрібно нарізаних стручків зеленого і гострого перцю, солі й оцту за смаком. Процідити, надягти на шампури і запекти на решітці.
- Розтерти дерев’яною ложкою маслинову олію, лимонний сік, оцет, терту цибулину і трохи меленого червоного перцю. Перемішувати в одному напрямку. Викласти готовий шашлик на підігріту тарілку і залити соусом.