Шашлик із телячого серця

Шашлик із телячого серця

Інгредієнти:

  • 1 теляче серце,
  • сік 1 лимона,
  • 150 г маслинової олії,
  • 1 ч. ложка оцту,
  • 4—5 зубків часнику,
  • 3 стручки зеленого перцю,
  • 2 стручки гострого перцю,
  • мелений червоний перець,
  • цибуля.

Спосіб приготування:

  1. Розрізати серце навпіл, промити, очистити від прожилок і нарізати кубиками. Витримати добу в суміші з товченого часнику, дрібно нарізаних стручків зеленого і гострого перцю, солі й оцту за смаком. Процідити, надягти на шампури і запекти на решітці.
  2. Розтерти дерев’яною ложкою маслинову олію, лимонний сік, оцет, терту цибулину і трохи меленого червоного перцю. Перемішувати в одному напрямку. Викласти готовий шашлик на підігріту тарілку і залити соусом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *