Шашлик зі свинини і телятини

Шашлик зі свинини і телятини

Інгредієнти:

  • 100 г телятини,
  • 100 г свинини,
  • 20-30 г сала,
  • 1 зелений або червоний солодкий стручковий перець,
  • сіль,
  • мелений чорний перець,
  • крихти черствого хліба,
  • розтоплений смалець або олія,
  • сік смаженого м’яса,
  • лимон,
  • гірчиця.

Спосіб приготування:

  1. М’ясо зачистити, відбити, посолити, посипати чорним перцем, збризкати лимонним соком (1—2 краплі) і витримати.
  2. Потім нарізати кубиками.
  3. Сало також нарізати кубиками.
  4. З перцю видалити насіння разом зі стрижнем і нарізати шматочками.
  5. Усе розділити навпіл і послідовно надягти на вертели: шматочок сала, шматочок телятини, шматочок свинини, шматочок перцю, шматочок сала і т.д.
  6. Підготовлений шашлик змастити олією або смальцем, обкачати в хлібних крихтах і смажити на дуже нагрітій решітці.
  7. Подавати із салатом (картопляним або помідоровим), м’ясним соком, скибочками лимона і гірчицею.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *