Шніцель рубаний

Інгредієнти:

  • 100 г яловичини (передня частина),
  • 100 г нежирної свинини,
  • 1 шматок черствого хліба,
  • 1 яйце,
  • 2 cт. ложки молока
  • 1/4 невеликої цибулини,
  • мелений чорний перець,
  • сіль,
  • 20 г борошна,
  • 40 г панірувальних сухарів,
  • 1 cт. ложка молока,
  • 50 г соняшникової олій

Спосіб приготування:

  1. М’ясо двічі пропустити крізь м’ясорубку, додати яйце, розмочений у молоці черствий хліб, нашатковану цибулю, сіль, прянощі; добре перемішати і на змоченій водою дошці зробити з фаршу шніцелі овальної форми. Обкачати їх у борошні, вмочити в суміш молока з половинкою яйця, обкачати в панірувальних сухарях і обсмажити з обох боків на розігрітій олії до червонясто-коричневого кольору.
  2. Подавати із салатами зі свіжих овочів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *