Інгредієнти:
- 100 г яловичини (передня частина),
- 100 г нежирної свинини,
- 1 шматок черствого хліба,
- 1 яйце,
- 2 cт. ложки молока
- 1/4 невеликої цибулини,
- мелений чорний перець,
- сіль,
- 20 г борошна,
- 40 г панірувальних сухарів,
- 1 cт. ложка молока,
- 50 г соняшникової олій
Спосіб приготування:
- М’ясо двічі пропустити крізь м’ясорубку, додати яйце, розмочений у молоці черствий хліб, нашатковану цибулю, сіль, прянощі; добре перемішати і на змоченій водою дошці зробити з фаршу шніцелі овальної форми. Обкачати їх у борошні, вмочити в суміш молока з половинкою яйця, обкачати в панірувальних сухарях і обсмажити з обох боків на розігрітій олії до червонясто-коричневого кольору.
- Подавати із салатами зі свіжих овочів.