Шоколадний трюфель

Інгредієнти:

  • 200 г звичайного шоколаду,
  • 175 г кокосової олії,
  • 100 г несолоного вершкового масла,
  • 6 скибочок консервованого ананаса, дрібно нарізаних,
  • 50 г зацукрованих вишень,
  • 275 г імбирного печива, дрібно перемеленого.

Спосіб приготування:

  1. Ці ласощі з великою кількістю крему можуть подаватися окремо як тістечка або зі шматочками апельсина на десерт.
  2. Вистелити 900-грамову бляшану коробку, що має форму буханця, жиронепроникним папером. У великому глечику розтопити шоколад, кокосову олію і вершкове масло — 1—2 (3) хв. Ретельно розмішати.
  3. Додати фрукти, потім крихти печива. Вилити в підготовлену коробку, розрівняти верх. Поставити охолоджуватися на 24 години.
  4. Вийняти з коробки і прибрати папір. Подавати нарізаним на тонкі скибочки. Зберігати в холодильнику.
  5. Примітка. Отриманий буханець трюфеля дуже добре заморожується. Розморожувати протягом ночі в холодильнику.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *