Інгредієнти:
- 200 г звичайного шоколаду,
- 175 г кокосової олії,
- 100 г несолоного вершкового масла,
- 6 скибочок консервованого ананаса, дрібно нарізаних,
- 50 г зацукрованих вишень,
- 275 г імбирного печива, дрібно перемеленого.
Спосіб приготування:
- Ці ласощі з великою кількістю крему можуть подаватися окремо як тістечка або зі шматочками апельсина на десерт.
- Вистелити 900-грамову бляшану коробку, що має форму буханця, жиронепроникним папером. У великому глечику розтопити шоколад, кокосову олію і вершкове масло — 1—2 (3) хв. Ретельно розмішати.
- Додати фрукти, потім крихти печива. Вилити в підготовлену коробку, розрівняти верх. Поставити охолоджуватися на 24 години.
- Вийняти з коробки і прибрати папір. Подавати нарізаним на тонкі скибочки. Зберігати в холодильнику.
- Примітка. Отриманий буханець трюфеля дуже добре заморожується. Розморожувати протягом ночі в холодильнику.