Шведський шоколадний торт

Інгредієнти:

  • Вершкове масло – 135 г,
  • какао-порошок – 1/2 склянки,
  • цукор – 1,75 склянки + 2 чайних ложки ванільного цукру,
  • борошно – 1 склянка,
  • 3 яйця.

Спосіб приготування:

  1. Духовку нагрійте до 175 градусів. Форму для торта змастіть вершковим маслом.
  2. У середній каструлі розтопіть вершкове масло. Потім додайте туди решту інгредієнтів. Перемішайте до однорідної маси і перелийте в приготовану форму. Випікайте 30-45 хвилин.
  3. Остудіть злегка і діставайте з форми. Присипте цукровою пудрою і подавайте до столу теплим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *