Соус апельсиновий

Соус апельсиновий

Інгредієнти:

  • 1 кг білого м’ясного соусу,
  • 1 апельсин,
  • 1 лимон,
  • 800 г бульйону.

Спосіб приготування:

  1. Приготувати рідкий білий м’ясний соус на бульйоні з дикої качки. Влити апельсиновий і лимонний соки. Перед тим, як подати до столу, в соус додати нарізану у вигляді дрібної соломки цедру від апельсина і лимона (цедру зрізати тонким шаром, нашаткувати тонкою соломкою й ошпарити окропом, щоб видалити гіркоту).
  2. Соус подавати гарячим до смажених качок, бекасів, куріпок й іншої дичини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *