Соус для спагетті

Соус для спагетті

Інгредієнти:

  • 400 г томатної пасти,
  • 2 голівки ріпчастої цибулі,
  • 4 ст. ложки маслинової олії,
  • 6 зубчиків часнику,
  • 2 ч. ложки базиліку,
  • перець,
  • сіль.

Спосіб приготування:

  1. Покласти в посуд дрібно нарізану цибулю і залити її олією. Готувати на повній потужності 8 хв у відкритому посуді. Цибуля повинна стати м’якою. Додати томатну пасту, подрібнений часник, посолити і поперчити за смаком.
  2. Посуд закрити і прогріти 6 хв на повній потужності, потім зменшити потужність до середньої і готувати ще 20 хв.
  3. У процесі приготування кілька разів перемішати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *