Соус "Диявольський"

Соус “Диявольський”

Інгредієнти:

  • 600 г основного білого соусу,
  • 250 г м’ясного соку,
  • 200 г білого вина,
  • 100 г оцту,
  • 50 г ріпчастої цибулі,
  • 50 г вершкового масла і зелень петрушки.

Спосіб приготування:

  1. Біле вино, оцет і дрібно нашатковану цибулю помістити в невелику каструлю, змішати і кип’ятити доти, поки рідина увариться до 0,5 первісного об’єму.
  2. Для того щоб розбавити соус і надати йому коричневого кольору, влити білий м’ясний соус і м’ясний сік. Протерти крізь сито і заправити вершковим маслом.
  3. Подаючи до столу, соус посипати дрібно нарізаною зеленню петрушки. Подавати гарячим до відварного або смаженого м’яса.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *