Соус із грибами і шинкою

Соус із грибами і шинкою

Інгредієнти:

  • 600 г м’ясного соку,
  • 150 г грибного бульйону,
  • 50 г шинки,
  • 50 г ріпчастої цибулі,
  • 50 г моркви,
  • 200 г білого вина,
  • 1 лавровцй лист.

Спосіб приготування:

  1. У дрібно нарубані цибулю, моркву і селеру влити вино і кип’ятити протягом 10 хв. Покласти лавровий лист, влити м’ясний сік, грибний бульйон (можна додати шапки й пеньки грибів) і додати дрібно нарізану шинку.
  2. Соус варити при слабкому кипінні доти, поки шинка не стане м’якою, потім протерти його крізь сито. Подавати гарячим до будь-якого виду м’яса, смаженого на решітці йбо запеченого в духовці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *