Інгредієнти:
- 4 жовтки круто зварених яєць,
- 4 ст. ложки олії,
- 2 ч. ложки гірчиці,
- 1 ч. ложка меленого солодкого червоного перцю,
- сік від 1 лимона,
- 2 ч. ложки цукрової пудри,
- 1 щіпка меленої кориці,
- 1 щіпка меленого чорного перцю,
- 1 ч, ложка томата-пюре,
- міцний бульйон (на вибір),
- кілька крапель коньяку,
- сіль.
Спосіб приготування:
- Жовтки розтерти з рослинною олією, додаючи її по одній краплі, з гірчицею, меленим чорним і червоним перцем, лимонним соком, цукром, корицею і сіллю. Протерти крізь сито і збивати на льоді або помістивши в посуд з холодною водою. Після одержання однорідної маси розбавити бульйоном і ароматизувати коньяком.