Соус ремулад

Соус ремулад

Інгредієнти:

  • 4 жовтки круто зварених яєць,
  • 4 ст. ложки олії,
  • 2 ч. ложки гірчиці,
  • 1 ч. ложка меленого солодкого червоного перцю,
  • сік від 1 лимона,
  • 2 ч. ложки цукрової пудри,
  • 1 щіпка меленої кориці,
  • 1 щіпка меленого чорного перцю,
  • 1 ч, ложка томата-пюре,
  • міцний бульйон (на вибір),
  • кілька крапель коньяку,
  • сіль.

Спосіб приготування:

  1. Жовтки розтерти з рослинною олією, додаючи її по одній краплі, з гірчицею, меленим чорним і червоним перцем, лимонним соком, цукром, корицею і сіллю. Протерти крізь сито і збивати на льоді або помістивши в посуд з холодною водою. Після одержання однорідної маси розбавити бульйоном і ароматизувати коньяком.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *