Соус ремулад до м'яса

Соус ремулад до м’яса

Інгредієнти:

  • 5 ст. ложок олії,
  • 1 сире яйце,
  • 2 круто зварені яйця,
  • 1 ч. ложка гірчиці,
  • 0,5 голівки ріпчастої цибулі,
  • половина солоного огірка,
  • 1 щіпка солі,
  • 1 щіпка меленого чорного перцю,
  • петрушка,
  • листя селери,
  • кріп,
  • кислота на вибір.

Спосіб приготування:

  1. Жовтки розтерти з олією і сіллю. Додати гірчицю, кислоту на вибір і подрібнені цибулю, огірок, петрушку, кріп і листя селери. Посолити за смаком, поперчити і перемішати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *