Соус російський до смаженого м'яса

Соус російський до смаженого м’яса

Інгредієнти:

  • 4—6 ст. ложок соку смаженого м’яса,
  • 2 склянки міцного бульйону,
  • 3 ст. ложки борошна,
  • 1 склянка сухого білого вина,
  • 4—6 ст. ложок сметани,
  • 1 лимон,
  • 1 ст. ложка цукру,
  • 0,5 ч. ложки меленого чорного перцю,
  • сіль.

Спосіб приготування:

  1. М’ясний сік розбавити бульйоном, попередньо розвівши в ньому борошно. Додати лимон, очищений від шкірки, видаливши кісточки і нарізавши скибочками, вино, цукор і чорний перець.
  2. Посолити і проварити, протягом 20 хвилин, протерти крізь сито і заправити сметаною.
  3. Цей соус підходить до всіх страв зі смаженого м’яса, крім свинини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *