Соус шатобріан

Соус шатобріан

Інгредієнти:

  • 600 г білого м’ясного соусу,
  • 300 г м’ясного соку,
  • 50 г ріпчастої цибулі,
  • 15 г часнику,
  • 50 г грибів,
  • 5 г естрагону,
  • 200 г білого вина.

Спосіб приготування:

  1. У дрібно нарубані цибулю і часник додати для аромату естрагон і гриби, влити вино й уварити рідину до половини первісного об’єму. Додати білий м’ясний соус, з’єднавши його попередньо з м’ясним соком, і отриману масу протерти крізь сито. Подаючи до столу, соус посипати дрібно нарізаною зеленню петрушки і листям естрагону. Подавати гарячим до м’ясних страв.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *