Соус сухарний

Соус сухарний

Інгредієнти:

  • На 6 порцій: 425 г молока,
  • 1 голівка цибулі (очистити і застромити в неї 6 бутонів гвоздики),
  • 110 г черствого хліба без скоринки,
  • сіль і перець за смаком,
  • 1 лавровий лист,
  • 25 г вершкового масла,
  • щіпка, мускатного горіха.

Спосіб приготування:

  1. Покласти цибулю з гвоздикою в каструлю з лавровим листом, залити молоком. Розігріти так, щоб молоко абсорбувало запах. Покласти хліб, нарізаний на шматки, і відставити соус на годину, щоб хліб увібрав молоко. Поставити каструлю на вогонь і довести до кипіння, вийняти цибулю з гвоздикою, лавровий лист. Збити соус виделкою.
  2. Покласти масло, мускатний горіх, посолити, поперчити, розмішати і перелити соус у підігрітий посуд для подачі до столу..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *