Соус з дичиною

Соус з дичиною

Інгредієнти:

  • 200 г вершкового масла,
  • 30 г моркви,
  • 30 г селери,
  • 30 гріпчастої цибулі,
  • 280 г м’яса дичиуи,
  • 80 г борощна,
  • 200 г червоного вина,
  • 700 г бульйону.

Спосіб приготування:

  1. Дрібно нашатковані моркву, селеру і цибулю спасерувати на маслі. Окремо обсмажити м’ясо дичини, нарізане шматочками, потім з’єднати з пасерованим корінням і борошном і знову спасерувати. Влити вино й бульйон і кип’ятити протягом 1 години. Протерти крізь сито, заправивши вершковим маслом, попередньо забарвивши масло в темно-коричневий колір.
  2. Соус подавати гарячим до дичини і м’яса.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *