Соус з мадерою

Соус з мадерою

Інгредієнти:

  • 600 г білого м’ясного соусу,
  • 150 г червоного вина мадери,
  • 150 г м’ясного соку (отриманого при смаженні телятини),
  • 150 г грибного бульйону,
  • 50 г вершкового масла.

Спосіб приготування:

  1. У білий м’ясний соус додати мадеру і м’ясний сік. Отриману суміш добре проварити; влити грибний бульйон і змішати з вершковим маслом.
  2. Соус подавати гарячим до м’яса, волованів (кошичків із листового тіста з начинкою) і буше (маленьких пиріжків з м’ясним або рибним начинням).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *