Соус з вином

Соус з вином

Інгредієнти:

  • 0,5 склянки основного соусу на вибір,
  • 1 ч. ложка томата-пюре,
  • 2—3 мариновані гриби,
  • 50 г шинки,
  • 0,5 голівки ріпчастої цибулі,
  • 2 ст. ложки пряженого масла,
  • 100 г білого ароматного вина,
  • сіль,
  • цукор,
  • чорний перець,
  • кислота за смаком,
  • петрушка.

Спосіб приготування:

  1. Дрібно нарізану ріпчасту цибулю спасерувати в маслі. Послідовно додати томат-пюре, дрібно нарізані гриби і шинку, основний соус, прянощі й приправи. Довівши соус до кипіння, зняти з вогню, влити вино і витримати кілька хвилин під кришкою. Перед тим як подати до столу, посипати дрібно нарізаною зеленню петрушки.
  2. Цей соус підходить для варених виробів із тіста — макаронів, локшини, спагеті, галушок, а також для смажених котлет і відбивних.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *