Спагетті а-ля путанеска

Інгредієнти:

  • Оливкова олія – 63 мл,
  • Часник – 4 зубчики,
  • Помідори (без шкірки, збиті в блендері до стану пюре) – 800 г,
  • Оливки (без кісточок, розрізані навпіл) – 70 г,
  • Анчоуси (нарізані) – 3 шт,
  • Каперси – 1,5 столової ложки,
  • Орезано – 1 чайна ложка,
  • Червоний мелений перець – ½ чайної ложки,
  • Спагеті – 340 г,
  • Петрушка рубана – 2 столових ложки,
  • тертий пармезан.

Спосіб приготування:

  1. На сковороді на оливковій олії обсмажте часник близько хвилини, після цього викладіть пюре з помідорів, оливки, анчоуси, каперси, орегано і приправте перцем. Готуйте на середньому вогні до загусання, періодично помішуючи (близько 8 хвилин). Посоліть і поперчіть.
  2. У цей час відваріть пасту відповідно до інструкцій на упаковці. Злийте воду і поверніть в каструлю, викладіть соус і все ретельно перемішайте, додайте нарубану петрушку. Готуйте на маленькому вогні поки соус не просочить пасту (близько 3 хвилин). Подавайте з тертим пармезаном.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *