Стейк у соусі барбекю по-панамськи

Стейк у соусі барбекю по-панамськи

Інгредієнти:

  • 1 кг вирізки з боку туші,
  • по половині чайної ложки кайєнського перцю, листя материнки (орегану), листя чебрецю, подрібненого розмарину, листя базиліку, цибульного порошку,
  • 1 ст. ложка порошку чилі,
  • 2 подрібнені зубки часнику,
  • 3 ст. ложки соку лимона,
  • 3 ст. ложки соку лайма.

Для соусу:

  • 0,5 склянки томатного кетчупу,
  • 0,25 склянки чорної патоки,
  • 1 подрібнена середня цибулина,
  • 0,25 склянки коричневого цукру,
  • 1 ч. ложка порошку чилі,
  • 2 ч. ложки соусу вучешир,
  • по половині чайної ложки солі, листя чебрецю, листя материнки (Орегану), листя базиліку,
  • по чверті чайної ложки паприки, цибульного порошку, часникового порошку, соусу табаско.

Спосіб приготування:

  1. Видалити зі стейка зайвий жир.
  2. Змішати спеції з часником і натерти сумішшю стейк. Покласти у велику каструлю. Полити фруктовими соками і маринувати 1 годину. Ретельно перемішати всі інгредієнти для соусу і продовжувати маринувати ще 2 години.
  3. Смажити на помірному вогні до бажаної готовності, часто поливаючи маринадом. До столу подати з рисом і помідорами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *