Інгредієнти:
- 1 кг вирізки з боку туші,
- по половині чайної ложки кайєнського перцю, листя материнки (орегану), листя чебрецю, подрібненого розмарину, листя базиліку, цибульного порошку,
- 1 ст. ложка порошку чилі,
- 2 подрібнені зубки часнику,
- 3 ст. ложки соку лимона,
- 3 ст. ложки соку лайма.
Для соусу:
- 0,5 склянки томатного кетчупу,
- 0,25 склянки чорної патоки,
- 1 подрібнена середня цибулина,
- 0,25 склянки коричневого цукру,
- 1 ч. ложка порошку чилі,
- 2 ч. ложки соусу вучешир,
- по половині чайної ложки солі, листя чебрецю, листя материнки (Орегану), листя базиліку,
- по чверті чайної ложки паприки, цибульного порошку, часникового порошку, соусу табаско.
Спосіб приготування:
- Видалити зі стейка зайвий жир.
- Змішати спеції з часником і натерти сумішшю стейк. Покласти у велику каструлю. Полити фруктовими соками і маринувати 1 годину. Ретельно перемішати всі інгредієнти для соусу і продовжувати маринувати ще 2 години.
- Смажити на помірному вогні до бажаної готовності, часто поливаючи маринадом. До столу подати з рисом і помідорами.