Суп харчо

Суп харчо

Інгредієнти:

  • 250-300 гяловичої грудинки
  • 60-70 грису
  • 1 ст. ложка олії
  • 2 цибулини
  • 3 зубки часнику
  • 1 ст. ложка томатної пасти
  • 1 ст. ложка хмелі-сунелі (сушеної зелені)
  • 1 ст. ложки соусу ткемалі
  • 2-3 чорносливини
  • 2-3 гілочки свіжої зелені
  • 1 стручок перцю
  • сіль за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Грудинку яловичини нарізати шматками, покласти в посуд, залити холодною водою, щоб м’ясо було покрите, і готувати на повній потужності 4-5 хв.
  2. Окремо пасерувати нарубану цибулю, томат-пасту, товчений часник, хмелі-сунелі, зелень кіндзи з олією при повній потужності 1,5-2 хв.
  3. Підготовлені овочі додати до м’яса, покласти рис, перець, соус ткемалі, чорнослив. Долити води до1,5 л, посолити і готувати при повній потужності 10-12 хв. Подаючи до столу, в тарілку покласти рубану зелень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *