Інгредієнти:
- 250-300 гяловичої грудинки
- 60-70 грису
- 1 ст. ложка олії
- 2 цибулини
- 3 зубки часнику
- 1 ст. ложка томатної пасти
- 1 ст. ложка хмелі-сунелі (сушеної зелені)
- 1 ст. ложки соусу ткемалі
- 2-3 чорносливини
- 2-3 гілочки свіжої зелені
- 1 стручок перцю
- сіль за смаком.
Спосіб приготування:
- Грудинку яловичини нарізати шматками, покласти в посуд, залити холодною водою, щоб м’ясо було покрите, і готувати на повній потужності 4-5 хв.
- Окремо пасерувати нарубану цибулю, томат-пасту, товчений часник, хмелі-сунелі, зелень кіндзи з олією при повній потужності 1,5-2 хв.
- Підготовлені овочі додати до м’яса, покласти рис, перець, соус ткемалі, чорнослив. Долити води до1,5 л, посолити і готувати при повній потужності 10-12 хв. Подаючи до столу, в тарілку покласти рубану зелень.