Суп із цитрусових

Суп із цитрусових

Інгредієнти:

  • 2 свіжі апельсини або 4—5 мандаринів,
  • 3 ст. ложки картопляного крохмалю,
  • 1 склянка цукру,
  • 2 л води,
  • 3 ст. ложки вершків або сметани.

Спосіб приготування:

  1. Апельсини або мандарини очистити від шкірочки, нарізати кружальцями. Цедру дрібно нарізати, обдати окропом, залити гарячою водою і довести до кипіння. Отриманий відвар процідити, додати цукор, покласти нарізані плоди і варити 3—4 хв. Потім заварити крохмалем, довести до кипіння й охолодити.
  2. Подаючи до столу, в суп покласти снибочку апельсина або мандарина, додати вершки або сметану.
  3. Суп можна подати з рисом або галушками.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *