Суп картопляний з рибою по-домашньому

Суп картопляний з рибою по-домашньому

Інгредієнти:

  • 6 картоплин,
  • 250 г тріски,
  • 1 морквина,
  • 1 голівка ріпчастої цибулі,
  • перець,
  • сіль.

Спосіб приготування:

  1. Моркву, нашатковану соломкою, прогріти на повній потужності 4 хв до напівготовності в підсоленій воді. Цибулю прогріти з маслом 2 хв на повній потужності й викласти до моркви. Туди ж додати дрібно нарізану картоплю.
  2. Довести суп до кипіння, покласти оброблену рибу, спеції, сіль і варити 3—4 хв на повній потужності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *