Суп міський

Суп міський

Інгредієнти:

  • 200 г баранини,
  • 1 /3 склянки гороху,
  • 60 г баранячого сала,
  • 2 голівки ріпчастої цибулі,
  • 2 ст. ложки винного оцту,
  • 4 ст. ложки дрібно нарізаної зелені,
  • чорний мелений перець,
  • сіль за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Баранину з кісточкою нарізають по 2-3 шматки на 1 порцію і варять разом із горохом.
  2. За 15—20 хв до закінчення варіння додають цибулю, пасеровану на баранячому салі, лавровий лист, перець, сіль, а через 10 хв всипають домашню локшину, нарізану в формі ромбів або трикутників.
  3. Готовий суп заправляють оцтом і посипають зеленню.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *