Суп зі свинини

Суп зі свинини

Інгредієнти:

  • 300 г свинячих вух,
  • 200 г шкварок,
  • 2,25 л води,
  • пучок зелені для супу,
  • 500—750 г картоплі,
  • 1 велика цибулина,
  • 1 лавровий листок,
  • 6 горошин чорного перцю,
  • олія або жир,
  • борошно,
  • сушений або дрібно нарубаний свіжий майоран,
  • 4 скибочки білого хліба,
  • сіль.

Спосіб приготування:

  1. Свинячі вуха і шкварки заливають холодною водою, додають сіль, перець горошком, лавровий лист, половину цибулини і варять майже до готовності. Приблизно через годину після початку варіння додають дрібно нарубану зелень.
  2. Готують світлу борошняну заправку, додають туди дрібно нарубану цибулю і майоран, тушкують. До цієї заправки додають проціджений бульйон.
  3. У киплячий суп кладуть нарізану кубиками картоплю і м’ясо, порізане на дрібні частини. Усе варять до готовності. У готовий суп кладуть підсмажені шматочки хліба.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *