Інгредієнти:
- 4 свинячі відбивні з вирізки (по 150 г),
- 1 ст. ложка олії для смаження,
- 1 велика цибулина (порубана),
- 1 зубок часнику (потовчений),
- 2 ч. ложки кукурудзяного борошна,
- 100 г бульйону,
- 2 ст. ложки порубаного зеленого перцю,
- 1 ст. ложка томата-пюре,
- 1 ч. ложка соєвого соусу,
- 2 ст. ложки розм’якшеного коричневого цукру,
- 1 ст. ложка оцту,
- чорний перець,
- 1 банка (220 г ) ананасів шматочками.
Спосіб приготування:
- У неметалічний посуд налити олію, покласти цибулю і часник. Нагрівати, не закриваючи, на повній потужності 2 хв.
- Додати кукурудзяне борошно і добре розмішати. Залити гарячим бульйоном і покласти решту компонентів, крім відбивних. Добре перемішати. Закрити кришкою або плівкою, яку слід проштрикнути, щоб вона не піднімалася. Тушкувати 2—3 хв на повній потужності.
- Покласти відбивні рівним шаром на дно великої каструлі. Залити зверху соусом. Накрити кришкою або плівкою і нагрівати 11 —15 хв на повній потужності або 13—17 хв у режимі смаження. Додати спеції. Перед тим як подати до столу, дати постояти 5 хв.