Свинячі відбивні в кисло-солодкому соусі

Свинячі відбивні в кисло-солодкому соусі

Інгредієнти:

  • 4 свинячі відбивні з вирізки (по 150 г),
  • 1 ст. ложка олії для смаження,
  • 1 велика цибулина (порубана),
  • 1 зубок часнику (потовчений),
  • 2 ч. ложки кукурудзяного борошна,
  • 100 г бульйону,
  • 2 ст. ложки порубаного зеленого перцю,
  • 1 ст. ложка томата-пюре,
  • 1 ч. ложка соєвого соусу,
  • 2 ст. ложки розм’якшеного коричневого цукру,
  • 1 ст. ложка оцту,
  • чорний перець,
  • 1 банка (220 г ) ананасів шматочками.

Спосіб приготування:

  1. У неметалічний посуд налити олію, покласти цибулю і часник. Нагрівати, не закриваючи, на повній потужності 2 хв.
  2. Додати кукурудзяне борошно і добре розмішати. Залити гарячим бульйоном і покласти решту компонентів, крім відбивних. Добре перемішати. Закрити кришкою або плівкою, яку слід проштрикнути, щоб вона не піднімалася. Тушкувати 2—3 хв на повній потужності.
  3. Покласти відбивні рівним шаром на дно великої каструлі. Залити зверху соусом. Накрити кришкою або плівкою і нагрівати 11 —15 хв на повній потужності або 13—17 хв у режимі смаження. Додати спеції. Перед тим як подати до столу, дати постояти 5 хв.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *