Свинина, тушкована з капустою

Свинина, тушкована з капустою

Інгредієнти:

  • 600 г свинини без кісток (лопатка або будь-яка м’якоть),
  • 1 ст. ложка жиру,
  • 500 г квашеної капусти,
  • сіль, перець і паприка,
  • 500 г яловичого бульйону,
  • 250 г сметани,
  • 1 велика сира картоплина, протерта на тертці,
  • 2 порізані цибулини.

Спосіб приготування:

  1. У яловичий бульйон покласти цибулю і тушкувати на повній потужності 3 хв.
  2. Порізати м’ясо на кубики, посолити, поперчити і змішати з цибулею. Накрити і нагрівати на повній потужності 18—21 хв.
  3. Добре перемішати з капустою, сметаною і тертою картоплею в тій самій каструлі.
  4. Накрити і тушкувати на повній потужності 9—11 хв.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *