Інгредієнти:
- 600 г свинини без кісток (лопатка або будь-яка м’якоть),
- 1 ст. ложка жиру,
- 500 г квашеної капусти,
- сіль, перець і паприка,
- 500 г яловичого бульйону,
- 250 г сметани,
- 1 велика сира картоплина, протерта на тертці,
- 2 порізані цибулини.
Спосіб приготування:
- У яловичий бульйон покласти цибулю і тушкувати на повній потужності 3 хв.
- Порізати м’ясо на кубики, посолити, поперчити і змішати з цибулею. Накрити і нагрівати на повній потужності 18—21 хв.
- Добре перемішати з капустою, сметаною і тертою картоплею в тій самій каструлі.
- Накрити і тушкувати на повній потужності 9—11 хв.