Свинина, тушкована з локшиною

Свинина, тушкована з локшиною

Інгредієнти:

  • 500—600 г свинини,
  • 60 г вершкового масла,
  • 2 цибулини,
  • 3 свіжі помідори,
  • 2 склянки бульйону,
  • 2 стручки червоного солодкого перцю,
  • 250 г домашньої локшини (або макаронів),
  • 0,5 склянки тертого жовтого сиру,
  • сіль,
  • перець мелений за смаком.

Спосіб приготування:

  1. М’якоть поперекової частини або задньої ноги нарізати широкими скибами Завтовшки в палець. Відбити шматки сікачем. Посипати сіллю і перцем і обсмажити на маслі до утворення рум’яної скоринки. Скласти м’ясо в каструлю із широким дном, залити бульйоном і поставити на сильний вогонь. Цибулю подрібнити й обсмажити з маслом, перець нарізати короткою локшиною, у помідорів видалити шкірочку і нарізати їх дольками. Викласти овочі в каструлю із м’ясом і киплячим бульйоном, накрити кришкою, зменшити вогонь до середнього і тушкувати до повної готовності.
  2. Локшину відварити до напівготовності й за 10—15 хв до готовності м’яса покласти в каструлю, де воно тушкується. Готове м’ясо викласти на блюдо, на нього покласти локшину й овочевий,соус, у якому м’ясо тушкувалося. Обсипати тертим сиром.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *