Свинина в пікантному соусі

Свинина в пікантному соусі

Інгредієнти:

  • 600 г свинини,
  • 1 цибулина,
  • 4 ст. ложки борошна,
  • по 1 ст. ложці томатної пасти і гірчиці,
  • 1 солоний огірок,
  • 1 лавровий лист,
  • 3 горошини чорного перцю,
  • сіль.

Спосіб приготування:

  1. Свинину нарізати кубиками, залити водою так, щоб вона покривала м’ясо на 2 см. Додати прянощі, сіль, нарізану цибулю і готувати під кришкою при 420 Вт протягом 7—12 хв. Переключити потужність на 180 Вт і готувати ще протягом 3—4 хв до м’якості.
  2. Борошно розбавити невеликою кількістю холодного бульйону, а потім, постійно помішуючи, влити решту процідженого бульйону (усього приблизно 300 мл).
  3. Готувати соус під кришкою протягом 2—3 (4) хв, перемішати 1 —2 рази. Соус повинен бути досить густим. Додати в соус томатну пасту, гірчицю і нарізаний кубиками огірок.
  4. М’ясо покласти в соус і подати з відварною картоплею.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *