Сирне печиво

Інгредієнти:

  • Сир – 400 г,
  • маргарин – 200 г,
  • борошно пшеничне – 480 г,
  • цукор – за смаком,
  • сода – 1/2 ч.л.,
  • сіль – за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Маргарин ріжеться, а потім натирається на досить великій тертці, перемішується з протертим сиром, солиться. Після цього змішайте масу з борошном і содою, а потім замісіть тісто. Його слід розкачати і вирізати кружечками.
  2. Кожен з кружечків тіста мочаємо в цукор однією стороною, після чого складається навпіл таким чином, щоб цукор опинився всередині. Це півколо знову однією стороною мочаємо в цукор, і складіть, як в попередній раз. Надріжте краї зубчиками, щоб вони нагадували пір’я.
  3. Печиво, що вийшло мокніть знову в цукор, а потім викладіть його на аркуш цукровою стороною вгору і випікайте до готовності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *