Сирні рогалики

Інгредієнти:

  • 200 гр. сиру (5%),
  • 200г. вершкового масла,
  • 200 г. сметани (20-25%),
  • 2,5-3 склянки борошна,
  • 1 яйце,
  • 100 г. цукру,
  • 1 чайна ложка розпушувача.

Начинка:

  • у нас домашнє варення: персикове, суничне і грушеве

Горішки:

  • кедрові,
  • подрібнений у велику крихту фундук.

Додатково:

  • 1 яйце для змащування (жовток),
  • цукрова пудра і кунжут для посипання.

Спосіб приготування:

  1. Прогріваємо духовку до 180 °С. З’єднуємо просіяне борошно з розпушувачем, з охолодженим вершковим маслом, натертим на тертці і яйцем.
  2. Перетираємо в крихту. Додаємо інгредієнти що залишились: сир, цукор, сметану. Вимішуємо тісто.
  3. Розкачуємо тісто в круги товщиною 4-5 мм. Ріжемо на сегменти у формі трикутників, починаючи від центру і розкладаємо нашу начинку на кожен сегмент.
  4. Скручуємо в рогалики. Укладаємо на деко покрите пергаментом, змащуємо яйцем. Випікаємо 20 хвилин.
  5. Рогалики дістаємо, даємо охолонути і посипаємо цукровою пудрою і кунжутним насінням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *