Сирний салат з редискою

Інгредієнти:

  • 2 сорти сиру по 150 г,
  • 1 пучок редиски (10-12 штук),
  • 1 середній огірок свіжий,
  • 3 середніх огірка (краще маринований),
  • 1 пучок зеленої цибулі з головками (приблизно 5 шт.),
  • 0,5 пучка кропу,
  • 2 ч. л. гірчиці,
  • 1 ст. л. лимонного соку,
  • 1 ст. л. виноградного оцту (можна яблучного),
  • 3 ст. л. соняшникової олії,
  • 1 ст. л. кислої сметани (за бажанням),
  • сіль за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Сир натерти на крупній тертці. Редиску і огірок нарізати соломкою. Консервований огірок нарізати кубиками. Кріп і цибулю подрібнити.
  2. Для приготування салатної заправки з’єднати гірчицю, оцет, лимонний сік. Додати до них рослинне масло і сметану, перемішати.
  3. Компоненти салату посолити за смаком, полити заправкою і все перемішати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *