Телятина тушкована з чорносливом

Телятина тушкована з чорносливом

Інгредієнти:

  • 800 г м’яса,
  • 10—15 картоплин,
  • 1 склянка томатного соусу,
  • 3—4 ложки цибулі,
  • 4 ст. ложки олії,
  • склянка чорносливу,
  • сіль, перець, зелень за смаком.

Спосіб приготування:

  1. М’ясо телятини очистити від плівок, промити в холодній воді, нарізати на шматки, посипати сіллю, перцем і обсмажити на олії до золотавого кольору. Підсмажене м’ясо перекласти в сотейник, залити томатним соусом, додати пасеровану цибулю і тушкувати під кришкою на невеликому вогні 40—50 хв. Наприкінці тушкування додати сіль, перець, добре промитий чорнослив, накрити кришкою і помістити в
  2. Подавати з відварною картоплею, посипавши дрібно нарубаною зеленню.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *