Інгредієнти:
- 800 г м’яса,
- 10—15 картоплин,
- 1 склянка томатного соусу,
- 3—4 ложки цибулі,
- 4 ст. ложки олії,
- склянка чорносливу,
- сіль, перець, зелень за смаком.
Спосіб приготування:
- М’ясо телятини очистити від плівок, промити в холодній воді, нарізати на шматки, посипати сіллю, перцем і обсмажити на олії до золотавого кольору. Підсмажене м’ясо перекласти в сотейник, залити томатним соусом, додати пасеровану цибулю і тушкувати під кришкою на невеликому вогні 40—50 хв. Наприкінці тушкування додати сіль, перець, добре промитий чорнослив, накрити кришкою і помістити в
- Подавати з відварною картоплею, посипавши дрібно нарубаною зеленню.