Телятина в майонезі

Телятина в майонезі

Інгредієнти:

  • 700 г телятини,
  • 1,5 л води,
  • 200 г овочів (морква, селера, петрушка, цибуля),
  • 400 г овочевого салату.

Майонез:

  • 125 г соняшникової або прованської олії,
  • 1 жовток,
  • бульйон,
  • сіль,
  • цукор,
  • лимон або оцет.

Спосіб приготування:

  1. Приготувати відвар з очищених овочів у 1,5 л води. М’ясо промити, відділити від кісток, відбити сікачем так, щоб вийшов досить тонкий шматок, натерти часником, розтертим із сіллю, щільно згорнути рулетом, загорнути в серветку, обв’язати тонким шпагатом через кожні 2—3 см, як шинковий рулет; покласти в гарячий проціджений бульйон. Варити на слабкому вогні близько 1,5 години. Залишити в бульйоні до охолодження, притиснувши зверху дощечкою з вагою. На довгасте блюдо викласти салат з овочів у формі прямокутника. На салат покласти телятину, нарізану товстими скибами. Залити блюдо густим майонезом або гірчичним соусом.
  2. Соус повинен бути такий самий, що був узятий для приготування салату. Прикрасити грибами, помідорами, кружальцями огірків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *