Інгредієнти:
- 500 г телятини,
- 25 г вершкового масла,
- 100 г чорносливу,
- 25 г родзинок,
- 1 ст, ложка борошна,
- 250 г моркви,
- 2 цибулини,
- 1 склянка води,
- сіль і перець.
Спосіб приготування:
- Замочити в холодній воді на 1 годину чорнослив із родзинками. Покласти в посуд телятину, нарізану невеликими шматками, додати масло і запікати при 50% потужності 3 хв.
- Потім покласти цибулю і моркву, нарізані кружальцями, посипати борошном, перемішати і влити воду. Посолити, поперчити, накрити кришкою і готувати при повній потужності 5 хв.
- Чорнослив і родзинки вийняти з води і змішати з телятиною. Знову накрити кришкою і довести до готовності при 50% потужності протягом 5 хв.