Телятина з чорносливом

Телятина з чорносливом

Інгредієнти:

  • 500 г телятини,
  • 25 г вершкового масла,
  • 100 г чорносливу,
  • 25 г родзинок,
  • 1 ст, ложка борошна,
  • 250 г моркви,
  • 2 цибулини,
  • 1 склянка води,
  • сіль і перець.

Спосіб приготування:

  1. Замочити в холодній воді на 1 годину чорнослив із родзинками. Покласти в посуд телятину, нарізану невеликими шматками, додати масло і запікати при 50% потужності 3 хв.
  2. Потім покласти цибулю і моркву, нарізані кружальцями, посипати борошном, перемішати і влити воду. Посолити, поперчити, накрити кришкою і готувати при повній потужності 5 хв.
  3. Чорнослив і родзинки вийняти з води і змішати з телятиною. Знову накрити кришкою і довести до готовності при 50% потужності протягом 5 хв.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *