Інгредієнти:
- 10 г вершкового масла або олії,
- 250 г телятини,
- 1 цибулина,
- 1 невеликий корінь селери,
- 1/2 зубка часнику,
- 150 г свіжих помідорів,
- 2 ст. ложки томатної пасти,
- сіль,
- 1/2 ч. ложки майорану,
- мелений чорний перець,
- 10 г тертого твердого сиру.
Спосіб приготування:
- Розігріти на сковороді вершкове масло або олію й обсмажити шматки м’яса з обох боків до появи золотавої скоринки.
- М’ясо зняти зі сковороди, посолити, а на сковороді обсмажити при постійному помішуванні дрібно нарізану цибулю, розтертий часник, очищену і дрібно нарізану селеру.
- Додати нарізані на дольки помідори, прянощі, посолити і тушкувати під кришкою протягом 5-6 хвилин.
- М’ясо поклаети на сковороду або блюдо з вогнетривкого скла і залити його приготованою масою.
- Запікати в духовці приблизно 45 хв.
- Незадовго до повної готовності страви посипати її тертим сиром і ще кілька хвилин потримати в духовці.
- Подавати страву гарячою.