Тістечко фруктове

Інгредієнти:

  • 1 склянка повидла,
  • 1 склянка горіхів,
  • 50 г родзинок,
  • 3 інжири,
  • кориця,
  • сода,
  • цедра апельсинова,
  • 1 склянка цукру,
  • 1,5 склянки борошна.

Спосіб приготування:

  1. Розбавити повидло у склянці теплої води, додати нарізані горіхові ядра, родзинки, перебрані й обкачані у борошні, плоди інжиру, нарізані й також обкачані в борошні, 2 ч. ложки кориці, півтори ложки питної соди, 1—2 ложки дрібно нарізаної апельсинової кірки з варення і цукор; добре все розмішати і додати півтори склянки борошна, продовжуючи розмішування.
  2. Викласти тісто на змащений маслом лист і випікати в дуже нагрітій духовці. Коли тістечко охолоне, нарізати його на шматочки і посипати цукровою пудрою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *