Інгредієнти:
- 1 склянка повидла,
- 1 склянка горіхів,
- 50 г родзинок,
- 3 інжири,
- кориця,
- сода,
- цедра апельсинова,
- 1 склянка цукру,
- 1,5 склянки борошна.
Спосіб приготування:
- Розбавити повидло у склянці теплої води, додати нарізані горіхові ядра, родзинки, перебрані й обкачані у борошні, плоди інжиру, нарізані й також обкачані в борошні, 2 ч. ложки кориці, півтори ложки питної соди, 1—2 ложки дрібно нарізаної апельсинової кірки з варення і цукор; добре все розмішати і додати півтори склянки борошна, продовжуючи розмішування.
- Викласти тісто на змащений маслом лист і випікати в дуже нагрітій духовці. Коли тістечко охолоне, нарізати його на шматочки і посипати цукровою пудрою.