Інгредієнти:
- 4 ст. борошна (іноді потрібно трохи більше, тому що борошно буває різне),
- 2 ст. л цукру,
- 1/2 ч.л. солі,
- 2 ст. л. олії соняшникової,
- 500 мл. молока (можна гріти, можна і з холодильника, пробували і так і так результат однаковий),
- Пакет сухих дріжджів 11 гр.
Спосіб приготування:
- Всі інгредієнти змішати до однорідної маси. Скласти отриману масу в пакет і покласти в холодильник на 2 години. ВСЕ!
- Через дві години ви дістаєте тісто з холодильника, злегка обминають в борошні і ліпіть пиріжки з будь-якою начинкою.
- Тісто м’яке, до рук не прилипає, добре ліпиться та пиріжки не розвалюються. Так само можна використовувати для будь-яких видів пирогів і піци.