Тісто для піци і пиріжків

Інгредієнти:

  • 4 ст. борошна (іноді потрібно трохи більше, тому що борошно буває різне),
  • 2 ст. л цукру,
  • 1/2 ч.л. солі,
  • 2 ст. л. олії соняшникової,
  • 500 мл. молока (можна гріти, можна і з холодильника, пробували і так і так результат однаковий),
  • Пакет сухих дріжджів 11 гр.

Спосіб приготування:

  1. Всі інгредієнти змішати до однорідної маси. Скласти отриману масу в пакет і покласти в холодильник на 2 години. ВСЕ!
  2. Через дві години ви дістаєте тісто з холодильника, злегка обминають в борошні і ліпіть пиріжки з будь-якою начинкою.
  3. Тісто м’яке, до рук не прилипає, добре ліпиться та пиріжки не розвалюються. Так само можна використовувати для будь-яких видів пирогів і піци.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *