Томатний соус по-віденському

Томатний соус по-віденському

Інгредієнти:

  • 2—3 ст. ложки томата-пюре (або 1 кг спілих, помідорів),
  • 2 ст. ложки борошна,
  • 3 склянки підсоленої води,
  • 1 ч. ложка цукру,
  • 1 ч. ложка кориці,
  • сіль.

Спосіб приготування:

  1. При готуванні соусу зі свіжих помідорів необхідно протерти їх крізь сито і варити до згущення, додавши щіпку солі.
  2. При використанні томата-пюре його треба розбавити водою (1—2 ст. ложки).
  3. Борошно розбавити 2 склянками холодної води, потім влити 1 склянку окропу, посолити щіпкою солі й довести до кипіння.
  4. Додати підготовлені томат-пюре, цукор і корицю.
  5. Варити соус на слабкому вогні, накривши посуд кришкою, приблизно півгодини, періодично помішуючи, щоб не пригорів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *