Томатний соус пряний

Томатний соус пряний

Інгредієнти:

  • 2 ст. ложки маслинової олії,
  • 2 ст. ложки подрібненого часнику,
  • 1 ст. ложка нарізаного кубиками зеленого солодкого перцю,
  • 1 ст. ложка нарізаної кубиками цибулі,
  • 2 ст. ложки нарізаного кубиками стебла селери,
  • 120 г нарізаних грибів,
  • 1 ч. ложка солі,
  • половина чайної ложки перцю,
  • 1 ч. ложка листя базиліку,
  • по половині чайної ложки листя материнки (орегану ),
  • листя чебрецю,
  • паприки,
  • чверть чайної ложки кайенського перцю,
  • 1,5 кг очищених від шкірки і насіння, нарубаних помідорів.

Спосіб приготування:

  1. У каструлі розігріти маслинову олію. Посмажити часник, зелений перець, цибулю, селеру і гриби. Додати спеції і помідори.
  2. Тушкувати 3 години або до бажаної консистенції. Використовувати в міру.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *