Торт із суницями і збитими вершками

Інгредієнти:

Для обробки торта:

  • 500 г свіжих суниць,
  • кілька листочків меліси лимонної.

Для крему:

  • 250 г вершків 30%-ної жирності або густої сметани,
  • 2 ч. ложки цукрової пудри,
  • ванільний цукор.

Спосіб приготування:

  1. Тісто розкачати у вигляді круглого коржа завтовшки 1—2 см, покласти у круглу форму з рифленим краєм, поверхню наколоти виделкою і випікати при температурі 180—200°С до золотавого кольору, охолодити, збити вершки (сметану), ароматизувати ваніліном.
  2. Покрити поверхню торта шаром ягід суниці.
  3. На краї торта нанести орнамент (бордюр) із крему.
  4. Між ягодами суниці розмістити листочки лимонної м’яти (меліси).
  5. Торт поставити на 30 хв у холодильник.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *