Торт “Снікерс”

Приготування:

  1. 7 білків я збила з 400 г цукру, зробила один корж діаметром 26 см (на папері я накреслила коло діаметром 24 см, а корж потім розплився до 26 см). Думаю, корж з 3-4 білків буде нормальний (на 1 білок – 60 г цукру)
  2. Крем: 1 банка вареного згущеного молока + 150 г вершкового масла кімнатної температури – збити.
  3. Горіхи: смажений арахіс, грам 200 (або за смаком)
  4. Подрібнити качалкою не дуже дрібно.
  5. Корж: Можна взяти будь-який ваш улюблений шоколадний бісквіт. Якщо у вас вийде сухий бісквіт, то просочіть його цукровим сиропом, або компотом …
  6. Бісквіт остудити і розрізати на дві половини вздовж.
  7. Змастити поверхню половиною крему, густо посипати горіхами.
  8. Накрити коржем-безе, також змастити кремом і обсипати горіхами.
  9. Зверху покласти бісквітний корж, трохи придавити.
  10. Залити шоколадною глазур’ю і посипати горіхами.

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *