Приготування:
- 7 білків я збила з 400 г цукру, зробила один корж діаметром 26 см (на папері я накреслила коло діаметром 24 см, а корж потім розплився до 26 см). Думаю, корж з 3-4 білків буде нормальний (на 1 білок – 60 г цукру)
- Крем: 1 банка вареного згущеного молока + 150 г вершкового масла кімнатної температури – збити.
- Горіхи: смажений арахіс, грам 200 (або за смаком)
- Подрібнити качалкою не дуже дрібно.
- Корж: Можна взяти будь-який ваш улюблений шоколадний бісквіт. Якщо у вас вийде сухий бісквіт, то просочіть його цукровим сиропом, або компотом …
- Бісквіт остудити і розрізати на дві половини вздовж.
- Змастити поверхню половиною крему, густо посипати горіхами.
- Накрити коржем-безе, також змастити кремом і обсипати горіхами.
- Зверху покласти бісквітний корж, трохи придавити.
- Залити шоколадною глазур’ю і посипати горіхами.
Смачно
Круто
дууужее смачний тортик)))