Цвітна капуста в томатному соусі

Цвітна капуста в томатному соусі

Інгредієнти:

  • 1 голівка цвітної капусти (1 кг),
  • 100 г плавленого сиру,
  • 100 г томатної пасти,
  • зелена цибуля,
  • трохи соусу перцевого або табаско,
  • сіль.

Спосіб приготування:

  1. Голівку капусти помити, вирізати обережно качан і цілою покласти в каструлю. Залити 125 мл води, накрити кришкою і готувати 15—17 (20) хв.
  2. Розтерти плавлений сир з томатною пастою, перцевим соусом і сіллю й підігріти, не накриваючи, 3 (4) хвилини.
  3. Полити готову цвітну капусту, посипати нарізаною зеленою цибулею.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *