Тушкована качка

Тушкована качка

Інгредієнти:

  • 1 качка,
  • 150 г води,
  • 2 склянки бульйону,
  • ½ лаврового листа,
  • 1—2 гвоздики,
  • 250 г негіркої ріпчастої цибулі,
  • 1 яблуко,
  • 40 г маргарину,
  • 30 г борошна.

Спосіб приготування:

  1. Підготовлену тушку качки посолити і залити киплячою водою й киплячим бульйоном зі спеціями.
  2. Скибочки цибулі та яблук обсмажити в розпеченому маргарині. Посипати борошном і залити рідиною від уже готової качки. За бажанням додати трохи білого вина або лимонного соку.
  3. Качку можна залити соусом або подати соус окремо. При тушкуванні можна використовувати різні коріння.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *