Тюфтельки із яловичини

Тюфтельки із яловичини

Інгредієнти:

  • 800 г яловичини,
  • 2 шматочки хліба,
  • 3/4 склянки молока або води,
  • 2 цибулини,
  • 3 ст. ложки борошна,
  • 1 ст. ложка олії,
  • 3 ст. ложки томатного пюре,
  • 2 ст. ложки сметани,
  • мелений перець,
  • сіль,
  • зелень петрушки,
  • бульйон.

Спосіб приготування:

  1. Із м’яса й решти складників приготувати фарш так само, як для котлет. Виготовити кульки завбільшки з каштан або трохи більші, обкачати їх у борошні, з усіх боків присмажити на сковороді з невеликою кількістю олії, покласти в каструлю, додати томатне пюре і сметану, закрити каструлю і тушкувати 15—20 хвилин. Якщо немає томатного пюре, можна покласти нарізану цибулю.
  2. Перед тим як подати до столу, тюфтельки покласти на блюдо і посипати нарубаною зеленню петрушки.
  3. До тюфтельок подають як гарнір рисову або пшеничну кашу, картопляне пюре, залиту розтопленим вершковим маслом варену локшину.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *