Вареники з картоплею і грибами

Інгредієнти:

  • 200 г пшеничного борошна,
  • 80 г води,
  • 2 яйця.

Для фаршу:

  • 320 г картоплі,
  • 80 г сушених грибів,
  • 40 г ріпчастої цибулі,
  • 20 г олії,
  • 114 ложки перцю.

Для поливання:

  • 40 г ріпчастої цибулі,
  • 40 г олії.

Спосіб приготування:

  1. Прісне тісто розкачати шаром завтовшки 1,5 мм. Фарш у вигляді кульок розкласти на одній половині шару тіста, накрити другою половиною і вирізати формочкою. Вареники викласти на дерев’яні лотки, посилані борошном, і зберігати до варіння в холодному місці.
  2. Вареники зварити в підсоленій воді, полити маслом і посипати пасерованою цибулею.
  3. Приготування фаршу: варену протерту картоплю змішати з пасерованою цибулею, перцем і вареними рубаними грибами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *