Інгредієнти:
- 500 г маленьких кабачків (близько 3шт), розрізаних по довжині,
- 3 ст. ложки оливкової олії,
- кошерна сіль і перець,
- 1 зубчик часнику,
- 35 г кунжутної пасти,
- 2 ст. ложки свіжого лимонного соку,
- 3 ст. ложки подрібненого листя м’яти,
- 1 ст. ложка підсмажених кедрові горіхи.
Спосіб приготування:
- Нагрійте гриль до середньої температури. Покладіть кабачки із 1 ст. ложкою олії та 1/2 чайної ложки солі і обсмажуйте на грилі до готовності і рівномірного обсмаження, 8-10 хвилин.
- Перекладіть кабачки в блендер разом з часником, кунжутною пастою, лимонним соком, а також 1 столовою ложкою м’яти та перемішайте. Коли блендер працює на низькій швидкості, влийте залишки 2 столових ложок оливкової олії та перемішуйте до тих пір, поки пюре не стане гладким, збільшуючи швидкість блендера при необхідності.
- Подрібніть м’яту, що залишилася. Подавайте суміш з кабачків, прикрасивши м’ятою і кедровими горіхами.