Вегетаріанський борщ

Вегетаріанський борщ

Інгредієнти:

  • 150 г моркви,
  • 50 г селери,
  • 50 г капусти,
  • 50 г цибулі-порею,
  • 50 г зеленої квасолі,
  • 50 г картоплі,
  • 50 г помідорів,
  • 50 г буряка,
  • 120 г олії,
  • 100 г кашкавалу,
  • 25 г борошна,
  • 20 г томата-пюре,
  • 200 г кислого молока,
  • 2 яйця,
  • чорний перець,
  • червоний перець,
  • петрушка.

Спосіб приготування:

  1. Очищені й обмиті (помідори — без шкірочки і насіння) овочі нарізати дрібними шматочками, залити водою і поставити на вогонь. Буряк слід варити окремо, якщо не бажано, аби борщ забарвився у його колір. Квашену капусту припустити окремо і покласти після картоплі. Буряк додати в останній момент.
  2. Спасерувати на олії цибулю, борошно, червоний перець і томат-пюре й додати в борщ.
  3. Посолити борщ за смаком і заправити кислим молоком і яйцями. Посипати дрібно нарізаною зеленню петрушки, чорним перцем і додати кислоти за смаком.
  4. Подати до столу гарячим. До борщу на окремій тарілці подати тертий кашкавал.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *