Відбивна котлета з телятини, смажена на решітці

Відбивна котлета з телятини, смажена на решітці

Інгредієнти:

  • 200 г телятини,
  • сіль,
  • мелений чорний перець,
  • 1/4 лимона,
  • 1 ч. ложка олії.

Спосіб приготування:

  1. М’ясо очистити від плівок, сухожиль і сформувати котлети. Потім зробити гострим ножем кілька надрізів на їхніх краях, відбити з обох боків, посипати чорним перцем, збризкати олією (кілька крапель) і витримати.
  2. Смажити на решітці по 5—6 хв із кожного боку і перекласти на нагріте блюдо.
  3. Гарнірувати смаженою картоплею (соломкою), солоними огірками, гірчицею або шашликовим соусом із дрібно нарізаною цибулею пореєм і кружальцями лимона.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *