Відбивні з пікантним соусом

Відбивні з пікантним соусом

Інгредієнти:

  • 6 великих або 12 невеликих свинячих (телячих або яловичих ) відбивних з реберною кісточкою,
  • 2 голівки ріпчастої цибулі,
  • половина чайної ложки кмину,
  • олія,
  • пучок зелені петрушки,
  • кілька горошин чорного перцю,
  • мелений червоний перець,
  • півсклянки вина.

Спосіб приготування:

  1. М’ясо відбити молотком, плівку надрізати в кількох місцях, щоб при смаженні котлети не стягалися; посолити, поперчити і залишити на 20—30 хв. Потім обкачати їх у борошні, присмажити на розігрітій олії до золотавого відтінку і перекласти на підходящий лист. На олії, у якій смажилися відбивні, присмажити дрібно нарізану цибулю, посипати її червоним, перцем за смаком, залити 1,5—2 склянками окропу, додати кмин, дрібно нарізану петрушку, кілька горошин чорного перцю, вино і поварити кілька хвилин. Приготованим соусом залити відбивні і, накривши посуд кришкою, довести до готовності в помірно гарячій духовці. Під час тушкування додавати потроху теплу воду (соусу повинно залишитися небагато).
  2. Подати відбивні з картопляним пюре або відварними макаронами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *