Вінегрет із грибами

Вінегрет із грибами

Інгредієнти:

  • 5 солоних або маринованих грибів,
  • 1 картоплина,
  • 1 —2 ст. ложки квашеної капусти,
  • 1 морквина,
  • 1 середній буряк,
  • 0,5 голівки ріпчастої цибулі,
  • півогірка,
  • 1 ст. ложка салатної заправки або сметани,
  • сіль.

Спосіб приготування:

  1. Картоплю, моркву, буряк відварити, очистити, порізати, кубиками або скибочками, змішати із солоними огірками, полити салатною заправкою або сметаною, усе перемішати, покласти в салатник, посипати зверху зеленою цибулею.
  2. Оформити дрібними або рубаними великими грибами й овочами, а також прикрасами з буряка, моркви.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *